WERKWIJZE

Uw eigen ontwerp begint bij een persoonlijk gesprek

SAMEN IN GESPREK

Hoe komen we nu tot het product dat bij u in uw hoofd zit? Het ultieme product dus, dat de lading en uitstraling van uw bedrijf uitdraagt! Het gevoel dat u aan de ontvanger wilt geven! Dit doen we door in een oriënterend gesprek uit te zoeken wat het doel is van de aanvraag. Hierna komen we met een serie ontwerpen die onze ontwerpafdeling voor u verzorgt. Na deze met u te hebben besproken volgt vaak nog een tweede of derde ronde. Al deze ontwerpen zijn kosteloos en vrijblijvend. Na keuze van het ontwerp volgt de opdracht, en gaan wij de samples voor u produceren. Pas na goedkeuring hiervan gaan wij over tot de daadwerkelijke productie, zodat u zeker kunt zijn van een perfect eindresultaat.

samen in gesprek
ontwerpfase

ONTWERPFASE

Onze ontwerpers staan voor u klaar om samen met u het gewenste ontwerp op papier te krijgen. Wij putten onze inspiratie uit onze jarenlange ervaring in deze branche, uitgebreide collecties en uw idee en huisstijl. Op deze manier kunnen we altijd komen tot het perfecte resultaat waar u of uw ontvanger blij van wordt.

SAMPLING VAN ONTWERP

Wanneer een ontwerp is gekozen en u ons de order geeft, gaan wij over tot het maken van samples in de gewenste structuur en kwaliteit. U ontvangt na circa 4 weken full samples die precies zo zijn als de productie gaat worden. Op dat moment kunnen kleuren of details nog worden aangepast. Eventueel kunnen hierna nog nieuwe samples worden aangeleverd. Verder maken wij de samples meestal in een aantal kleurnuances, of echt verschillende kleuren, zodat u goed uw keuze kunt maken.

sampling van ontwerp
confectie proces

CONFECTIE PROCES

Uw artikelen kunnen wij in onze verschillende ateliers laten confectioneren in alle gewenste formaten en afwerkingen. Stropdassen kunnen wij in alle breedtes confectioneren, en lengtes kunnen ook individueel worden aangepast Standaard is onze stropdas confectie 7,5 cm breed en 152 cm lang. Seven fold stropdassen kunnen wij ook confectioneren. De stropdas wordt dan zeer luxe uitgevoerd, zonder voering en 7 keer “gevouwen” uit de geweven stof. Geprinte shawls maken wij met een platte zoom of een mooie handgemaakte Italiaanse rolzoom. Gebreide en geweven shawls kunnen worden geconfectioneerd met kleine farnjes, de zogeheten frangietta, of met lange franjes.

PRODUCTIE EN LEVERING

Circa 5 weken na goedkeuring samples gaan wij over tot uiteindelijke levering. Dit doen wij altijd in onze nette witte dozen, en het liefst persoonlijk. In ons magazijn pakken wij zelf de goederen in en checken wij nogmaals de kwaliteit. Op deze manier kunnen wij garant staan voor een perfecte levering die netjes bij u aankomt.

productie en levering